Retouren & Service

Betalen

Online bestellingen dienen vooraf betaald te worden, hierbij heeft u keuze uit de aangeboden betaalmethodes in het bestelproces.

Verzending & bezorging

Kleine zendingen worden door van Eldik B.V. met een pakketdienst naar het door u opgegeven adres verzonden.

In het geval van grotere zendingen zal er een pallettransporteur worden ingeschakeld, die de zending zo dicht mogelijk bij uw voordeur op de begane grond aflevert. Wanneer u bijzondere eisen heeft omtrent het afleveren van uw zending, kunt u hiervoor, tijdens het bestelproces, het veld “opmerking” gebruiken, of even contact opnemen.

Retouren & service

Ook na uw aankoop staat van Eldik B.V. voor uw klaar.
Heeft u vragen of opmerkingen over het geleverde product, of heeft u assistentie nodig met de montage/assemblage van de artikelen? Neem dan contact op met ons op.

Wanneer u aankoop niet aan de verwachting voldoet kan deze in sommige gevallen worden geretoureerd. Hierbij hangt het er vanaf of het product speciaal voor u is besteld of dat het een standaard voorraadproduct betreft. Tijdens het bestellen wordt er aangegeven wanneer een product niet kan worden geretourneerd.

Wanneer u een product wilt retourneren kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij zullen u informeren over de verdere gang van zaken.